Frida LK

Alla inlägg under augusti 2009

Av L Keinström - 6 augusti 2009 09:57

 

  

Godmorgon alla glada ?
Gårkvällen blev riktigt trevlig, åkte båt ut till en ö och chillade träffa Dave och saker, mycket trevligt! Åkte tillbaka och hoppade av vid sandbanken och Jimpa och Dennis tog sig ett nakenbad och sen skulle vi gå hem till Dennis vilket inte alls var lätt gjort.. fyfan de tog tid och Dennis skulle ramla och ja han skulle göra allt. Kom till Jimpa och lånade toan. fyfan de var fan i mig guldvärt! Gick till Dennis husbil och chillade och jag blev skit rädd när någon var påväg mot oss och grejer, men jag lugnade mig och sådärja så kom min och lindas ÄLSKADE dunk fram så ja vi körde nå ölspel och Dennis somnade och  Jimpa gick hem med Lindis eftersom hon inte hittade, Jimpa kom tillbaka och vi snacka ett tag sen minns jag inte så där super mycket eftersom att jag kom hem för en halvtimme sen. Jag lyckas då fan ALLTID!

Av L Keinström - 5 augusti 2009 04:15

 

Tjo, det är ett tag sen jag kom hem nu.. Var ute en snabbsväng och träffade Jimpa i lekparken och pratade lite snabbt och fick värktabletter av han så jag kan överleva natten eller ja när jag nu ska sova. Lindis ligger och sover sen många timmar tillbaka och jag sitter här med apelsinjuice och är allmänt borta

   

    


 You have something I want but I will never get it

Av L Keinström - 5 augusti 2009 00:38


  

är ett tag sen jag uppdaterade här nu men har haft mycket att göra eller så inte? ja igår gick jag och Lindis till poolen och badade med syster och hennes vän, på kvällen blev de alkohol mycke gott! Jag och Lindis gick till stinsen och handlade snus och påvägen hem möte vi JimpaBoy och Micke =) Gick hem till oss och satte oss ute och började spela ölspel av olika slag! Råå kul :) Sen jaaa jag vet inte riktigt vad men vem blev fullast? JO JAG... skämde ut mig för gubbens assistent också... toppen! Som tur är så skrattade hon bara åt det idag. Vaknade upp 7 imorse av att jag ligger i soffan :O kröp ner i sängen och somnade om och vaknade av att min syster ringer och väcker mig och frågar om vi ska med och bada, jaa men visst sen kollar jag på klockan 09:14.. somnar om och hon ringer igen och sådärja så var jag och Lindis påväg till ica för att köpa fika, Lisa, syster och hundarna väntade i bilen och så åkte vi iväg till Rö och badade.. Vi var alltid där när jag var liten så de var kul att vara där igen dock så var de brems överallt och hundarna sprang omkring, till slut fick vi dom lugna och la oss och solade och badade lite =) Åkte tillbaka till Rimbo och Lisa släppte av oss hemma hos oss så vi gick ner till poolen och badade lite mer, och vet ni vad? LINDA badade också! jag fick en chock men var för trött för att bry mig, solade lite och pratade på, min syster tappade nästan sina bikinitrosor i poolen så jag och Linda fick oss några skratt ;) haha.. Kom hem och vi beställde pizza på kebaben och tog med hem, svingott! Och nu på kvällen har vi inte gjort ett skit, bara kollat på tv, någon cpfilm och kollat på paradise! Imorgon blir det att sola och kanske träffa Marcus eller ja vi får se hur det blir helt enkelt! :) I övrigt så var det inte Lindas fel när vi krockade eftersom tanten körde rakt ut när hon hade väjningsplikt! 


Sen vill jag säga Grattis till mams och paps som firar 9år som gifta :)

Av L Keinström - 3 augusti 2009 04:38

 


Tjooho!

har just kommit hem efter två timmar i en lekpark med JimpaBoy, mycket trevligt =) Har pratat om allt mellan himmel och jord! För er som inte känner mig så kan jag ju tala om att jag är världens bästa på att göra bort mig! Alltså igårkväll så har jag hunnit jaa berätta allt mellan himmel och jord och gjort bort mig på alla möjliga sätt! Lill Lindis ligger och sover, råkade väcka henne när jag gick in i vårat rum och de första hon gör är att titta på klockan och sen säger hon " Du är ju helt otrolig, men jag måste sova så va tyst GODNATT ". haha, jaa vad ska jag säga mer, jo jag och Linda krockade med bilen idag, hade varit på Ica och skulle köra ut men en tant kom upp från parkeringen och vi hann inte bromsa så vi körde in i henne, alla klarade sig och tantens bil fick en buckla. Linda var i panik i ungefär två timmar, men när vi kom hem så tog jag ett snack med gubben så han fick avreagera sig lite på mig först men allt gick skitbra! Ja jag vet som inte VAD jag ska säga, jag har tusen tankar men jag vet inte var jag ska börja så jag säger tack för mig!


   

  

Long time

Får jag chans på dig ? ;)

xxx

Av L Keinström - 1 augusti 2009 13:34



Godmorgon, vaknade vid tolv tiden och kröp ner i soffan och kollade på Hannah Montana och har nyss duschat, riktigt skönt.. Linda kom just ur duschen och under tiden har min syster frågat om jag brukar se ÄCKLIGA saker... och jag fattade ingenting, nu kom det fram att min kära syster brukar se PORR och hon är 8 bast! HAH helt jävla sjukt... Ja men vad kan man säga? det är ju kul det också men just nu är hon livrädd för att jag och Linda ska säga det till pappa! haha helt sjukt alltså! Nu ska jag kolla på Greek och ta de lugnt och checka med JimpaBoy hur de blir ikväll :)


2008

15

Av L Keinström - 1 augusti 2009 00:22



Här sitter jag och Linda och väntar på bättre tider och en Marcus som är och dricker som ska höra av sig, jag tror ju inte att vi kommer att ta oss någonstans nu meen det är en annan sak. Jag har faktiskt tråkigt, jag vill göra något men men får se hur de blir med den saken, kommer sluta med att jag och Linda går och lägger oss och spelar kort om någon timme och sen pratar vi lite och sen somnar jag medans hon pratar! haha, nu börjar  Yards på femman, verkar vara en bra film så får väl kolla på den, de är rek. från 15 år bara så ni vet :P Tjing


  


Jag saknar dig bara mer och mer för varje dag som går

Presentation


Frida Lundebring Keinström

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards