Frida LK

Alla inlägg under augusti 2009

Av L Keinström - 13 augusti 2009 16:37



Sitter och ser SvenssonSvensson, haha alltså så jävla bra!

Det har varit bra väder idag och jag har legat ute ett tag och solat och kollat på scrubs. Busat lite med Ogge och Linnea också och kollat på Alvin och gänget med Linnea. Snart blir det mat, världens godaste dessutom, Anders köttfärssås! FYFAN så god den är! Ikväll blir det film tror jag om jag inte gissar helt fel.. Jag har funderat nu ett bra tag vilken dag det är.. måste ta och kolla upp det.. Samtalet idag gick jätte bra, har som inget val längre. Har även slängt iväg ett mail så jag hoppas jag får svar snart. Ska fortsätta kolla på SvenssonSvensson och nu är det nog mat!



Jag och Dennis på minibåten, lyckliga och fulla!

Av L Keinström - 10 augusti 2009 18:48


Godkväll?
tror vi just var i Timrå och jag är skit trött och helt cp i kroppen, jag är helt körd tjej alltså! Har just flyttat längst bak i bussen och typ lagt mig över tre säten och Lindis sitter på våran plats två säten snett framför :) Ångesten kommer krypandes, mer och mer... ju närmare jag kommer hem ju större blir ångesten, varför vet jag inte .. jag vill bara inte hem! Killen som sitter på två säten mittemot mig är riktigt rolig eller vad man säger, åter till att jag inte vill hem.. vet inte om jag har skrivit om gårkvällen ?JO.. iaf jag hade en perfekt kväll med min syster, vi gick till stinsen och snackade skit under tiden.. Hon är 8 år men har upplevt SÅ många saker som hon egentligen inte borde, hon vet saker som hon verkligen inte ska veta.. Men det var skönt att prata med henne även fast hon är en min lillskit så var de fruktansvärt skönt! Pussade lite på henne och sen hoppade hon i säng och sen kom ju grabbarna och vi satt och snackade skit i några timmar. Och idag har jag snorat sönder hela lägenheten! Jag vill fan inte hem men jag är påväg .. jag är nära och livrädd! Inte för att de är fel på någon ur min familj där hemma i Byske men jag vill bara inte hem!



Jag är min egna lilla värld med mina tankar på en sak.


Av L Keinström - 10 augusti 2009 06:40



Nu skriver vi ett till inlägg eftersom det andra försvann!

Jag har fortfarande inte gått och lagt mig och ska inte göra det heller, ska ta en dusch om en timme tror jag så jag inte somnar, vore riktigt dumt! Jimpa har somnat nu, lillgubben! Han orkade inte riktigt lika länge som mig men inte så konstigt när han knappt sovit något de tre senaste dygnen. Lindis ligger och sover och skulle nog använda ordet DATANÖRD om hon såg att jag var vaken nu. Men jag har prata med Jimpa och haft väldigt trevligt sen 4:a. Jag kommer faktiskt alltså verkligen sakna Rimbo alltså SAKNA på riktigt, kommer bli tufft om några timmar när jag ska säga Hejdå, usch hatar HEJDÅ alltså på riktigt hejdå nej de tycker jag inte om men jag säger istället Vi ses, känns SÅ mycket bättre! Haha ja herregud... Imorgon då när vi har kommit hem igen så ska jag vara med Camilla, har faktiskt saknat henne! Jaa godmorgon igen, tog en powernap vid 7 tiden, väldigt skönt var det och nu är det liv i huset igen... Näee nu ska jag chilla och vakna till liv faktiskt och sen ta mitt liv för jag vill verkligen inte Hem!



Av L Keinström - 9 augusti 2009 18:12

 


Idag är det liksom SISTA dagen och jag har världens ångest! Jag vill inte hem... jag vet som inte var jag ska gömma mig det är första gången jag känner så här tror jag att jag inte vill hem, inte för att det är något fel där hemma men ja jag vet inte. Har iaf hämtat Hannah och Cecilia i Rö idag och sen åkt och badat vid arkadien och poolen. Eller jag tog en promenad till Konsum istället men men.. Håller på att packa nu! Alltså jag kommer inte rymma alla mina saker! och det är fortfarande saker som är blöta från tvätten. Jag vill inte hem alltså jag vill verkligen inte de! Visst saknar jag er där hemma men jag behövde få komma bort ett tag, få ha min egna lilla semester och jag har haft SJUKT kul också, visst har det varit långtråkigt en del dagar men .. 

    

  

Har iaf hunnit med lite saker:
- Krockat med gubbens bil ( INTE vårat fel ! )

- Badat i Rö med Låtsas mamma

- Festat här hemma

- Varit på Kenta´s

- Träffat gamla vänner sen jag var liten

- Varit i Kista och shoppat

- Varit i Norrtälje och shoppat

- Ätit på donken X antal gånger

- Solat och badat i poolen /  arkadien

- Kollat på fotbollsmatch

- Varit fullast i Rimbo några gånger

- Träffat en riktig pajas med sexleksaker

- Varit vid klipporna och kollat på stjärnorna

- Slösat pengar i sinne

  

Ja listan kan bli riktigt jävla lång men jag har fått träffa min syster som jag kommer sakna väldigt mycket! iallafall så har jag haft hur kul som helst med dig Lindis och allt annat folk vi varit med.


  


Can you stop being in my thoughts?
Av L Keinström - 9 augusti 2009 03:38



Godnatt allihopa!

Jag och Lindis kom just hem efter en vädligt trevlig kväll med Andreas och Daniel. Började med att Andreas och Daniel kom hem till oss och vi åkte till donken och käkade HUR gott som helst. Efter det åkte vi till min favoritplats Klipporna. Alltså det är min egna plats som jag älskar. Idag skulle vi dit och bada men istället låg vi bara och tittade på alla stjärnor hur mysigt som helst och jag älskar det! Ingen kan sparka på dig när du är där.. allt är helt perfekt! Åkte iaf tillbaka och Andreas fick springa ett tag breve bilen haha.. Kört runt lite i Rimbo och sen har vi varit hemma hos Daniel och skrattat och jaa gjort ingenting! Daniel är en riktig pajas alltså jag menar en PAJAS! Han och hans leksaker ;D

  

Sen fick jag ett sånt där samtal som ja jag vet inte, jag har inte så där jätte höga förväntingar om folk runt om mig men lite har jag ju iaf och inte ens det.. Jag vet ju inte hela historian men jag blir så fruktansvärt besviken när det enda jag har varit är ett andrahandsval. Jag vet faktiskt inte vad jag ska tro längre...


  

 

Klipporna 2008

Av L Keinström - 8 augusti 2009 20:30


Tjenare!

Har varit en hel dag ute.

Jag vaknade ju vid halv 9 imorse eller vad det nu var.. Gick ut och sola sen tog jag och Lindis våra ben och gick till centrum och tittade förbi på Rimbo Dagen, massa folk och småsaker, Gick in på konsum och handlade en yoghurt. Sen svettades vi vidare till Arkadien och tog oss ett dopp tillomed Lindis! rååvarmt...sen hörde jag att de var fotboll så jag och Lindis gick dit och hejade på dom. Rimbo damer vann med 2-0 och efter de var de herrarna och Rimbo vann igen men med 5-1. Sen lyxade vi till oss och gick på kebaben och käka en pizza som är i halsen på mig typ.. börja må så jävla illa.. Nu ligger jag här och funderar över livet typ? Jag vill verkligen inte hem, jag ser ingen anledning med det! NU har jag och Linda tagit oss en baileys shootttt.. Så nu ska jag dricka den och sen vänta på bättre tider? hade

Av L Keinström - 7 augusti 2009 13:32

 

  

Haha så jävla bra!
jag, madde och malin har suttit och snackat om sjukhus. Har skrattat så jag fått ont i magen. Det är fan irriterande att en del läkare är så jävla fräscha! jaa iaf så är jimpa seg och svarar inte och jag vill till arkadien men de vill typ inte Lindis. Hon och pappa har suttit ute och snackat och solat medans jag har snackat skit med madde och kollat på mtv ;) Nu ska jag och Lindis till arkadien tjinnggg

Av L Keinström - 6 augusti 2009 12:44

 


Hej igen =)
Det är HUR varmt som helst ute, det är 25 grader i skuggan och ja i solen de vill jag fan inte ens veta, det går inte ens att sola. Pricken på i:et är ju att jag är bakis och inte kan bada...  Det ser så frestande ut att bara hoppa i poolen och bada men. Jag och Lindis vill fan inte hem alltså, vad fan ska vi göra hemma? Visst vi gör inte så super mycket här på dagarna men mer än vad vi gör hemma iaf. När solen väl är framme här så steker det på som fan och jag älskar verkligen solen! Jag menar, vad ska vi göra hemma? sitta på min altan och spela kort? Näee nu ska jag gå tillbaka till poolen och doppa tårna i vattnet. 

Presentation


Frida Lundebring Keinström

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards