Frida LK

Alla inlägg under oktober 2008

Av L Keinström - 22 oktober 2008 16:02


Hemma igen. 
Dagarna går så otroligt fort. och idag var det kortdag, N var och hälsa på, och jag hoppas till gudarna att hon kommer till mig, annars kommer jag med min cykel och hennes man bettan och hämtar henne! Har inte gjort någonting idag. Jo gått korridorrrundan med N, direkt man säger till H " Nu går jag korridorrrundan" då försvinner alla väskor från golvet :) Det såg värst ut där nere, det gör det alltid. Hur svårt kan de vara att lägga upp en väska på en hylla för att P ska komma sig fram utan att behöva köra slalom ? AM skulle på möte så jag fick stänga cafet, och T han gick till rektorn och tyckte det var DÅLIGT att man måste gå hem från skolan klockan 2, att man inte får vara kvar till klockan 4 och spela spel osv. Han kom sen stolt in i cafet till mig och J och berättade att han ÄGDE ut rektorn. haha så J och T har nog just farit hem från skolan. T är iaf på skolan typ halv 8 - kvart i 8 varje morgon när han börjar 20 i 9 typ. Sen stannar han kvar på skolan. Herregud! Han är där först och ut sist. Satt och kolla om de saknades blokusbitar med J och T, T har verkligen roliga ljud när han ska dricka festis. Haha eller när han ska äta. Spelar ingen roll vad han än gör så låter det! ;P och V var riktigt OSOCIAL idag :( .. aja en ny dag imorgon och jag längtar men är nervös. Imorgon är jag ansvarig för stängningen på skolan. AM är borta hela dagen så henne ser jag på Fredag. Och jag måste jobba på mitt lov. Jag bryr mig inte så mycket. Det är den bästa praktik jag någonsin har haft. Så Måndag&Tisdag ska jag jobba. Ska se PrisonBreak snart tror jag. har sett gårdagens Desperate Housewifes nyss. Ska lägga mig och sova i tid idag och duscha eftersom jag inte gjorde det i morse.

  

  

  

           

              



Everything will be fine. You deserve better than this. You will do it and I stand beside you all the time!

Av L Keinström - 20 oktober 2008 19:57


Bra dag igen.
Lite segt imorse eftersom mamma försovde sig och väckte mig lite väl sent jag skulle duscha och grejer. Hann göra det men blev det några bra kläder framletade bland alla andra kläder ? Nej, de blev mjukisar ! Idag började Dennis sin praktikvecka på byskeskolan, Jag fick lära han lite om cafet och så. Isabelle och Emma tyckte Dennis lät som ett prästnamn eftersom Prästen i AndraAvenyn heter Dennis. Idag har det varit rätt lugnt lite då och då, antingen så var det ljud överallt från gitarhero, singstar, ungarna och allt! haha. sen när det var tyst så hördes ingenting, Och idag var det musikkonsert. det var Viktor! han är så sjukt bra på att sjunga vilket jag redan vet, och tur som jag hade så fick jag se på konserten. Riktigt mysigt faktiskt ! Och Viktors röst. Så fruktansvärt bra. Sen blev det att städa, räkna pengar, och så har jag kollat vad som behöver beställas in. på Torsdag har jag hand om hela skolan själv. Nadia ska komma och hjälpa till, kan behövas sen är Dennis där också så det blir säkert jätte bra. Är lite smånervös ändå. Och på måndag ska jag på möte om projektarbete med Monica, det blir bra.



Nuför tiden vill jag inte ens höra dina andetag.

Av L Keinström - 17 oktober 2008 16:49



Ni tror verkligen att ni är något speciellt men det är ni inte, ni är precis som alla andra. Ni är bara en i mängden, ni tror att ni är tuffa, coola, häftiga. Det roliga är ju att när man pratar med er en och en, när ni får höra sanningen, då blir ni illröda i ansiktet, ni står och skakar och svarar oftast nja, ja , nej, mhm.. det kommer inte så mycket mer ut ur eran käft då. Men annars när ni är med erat "coola gäng" då får man höra en hel del saker som man faktiskt tar illa upp av. Det är inte bara JAG som blivit kränkt idag. Det är många lärare. Och man kan ogilla lärare och en del kanske man hatar. Men man kränker dom inte för det. En del av er är så dumma i huvudet att ni säger rakt ut : fy fan vad du är tjock .. typ. Ni förstår inte att människor har känslor. Dom har ett hjärta fyllt med känslor. Och dem flesta tar faktiskt illa upp. Riktigt illa. Och du, du skriker och jävlas hela tiden men när sanningen kom fram stod du bara och skaka. Kände du dig överbesegrad? eller var det att ditt sanna jag kom fram när du inte var med "gänget" ?  Jag önskar bara att alla kunde vara sig själva. Testa på det någon gång, att bara vara sig själv.



  

  

Och nu till det bra, dagen har varit hur bra som helst. MickeB var där och de var riktigt trevligt att träffa honom, sen kom de mer gamla elever, Johanna, Ida, Kim och EmmaN. Idag har jag, EmmaA och Isabell skrattat så fruktansvärt mycket. Emma är så himla söt att jag bara vill äta upp henne. Nu är det äntligen helg och idag snöade det, dem flesta eleverna blev jätte glada och jag ville nästan gråta. Jag vill inte ha någon snö. Det är så jävla jobbigt att skotta bort all snö, sen ska man plumsa sig fram genom all snö, sen måste man ha mycke kläder och man kan knappt vara ute när det är typ -30, det är inte så kul att vara ute då när man typ fryser fast. Jag vill ha sommar! Och ikväll ? hur blir det ikväll ? vi tar oss inte hem, vi har ingen dricka och blää. så det blir nog bil ikväll förhoppningsvis iaf!  

Av L Keinström - 17 oktober 2008 12:44


Ibland förstår jag mig inte på en del människor, jag gör helt enkelt inte det.
Den här rollen som ungefär 70 % av ungarna här har är så värdelös och fjantigt. Men en sak tål jag inte och det är att bli kränkt. Om man ber snällt så ska de väl inte vara några problem eller? Det är riktigt dålig stil. " Hej, jag är 15 år och tycker jag är jätte cool som käftar med dom äldre människorna, med dom vuxna" Det är precis så ni idioter beter er, och en av ni visade respekt och de uppskattar jag väldigt mycket! Men ni andra, Vilka är ni egentligen? Jag tycker ni ska ta reda på det och SEN komma tillbaka när ni har något intressant och viktigt att säga. För att hålla på som ni gör, det funkar helt enkelt inte. Ni vinner inte på något sätt, Ni får RIKTIGT dåligt omdöme hos vuxna här och era lärare. Så tänk på vad ni gör, för en dag har ni precis inget, Vad gör ni då?

Av L Keinström - 16 oktober 2008 22:01

Godkväll!


Snart är det helg, eller imorgon. och nyss försvann allt jag hade skrivit.. JÄVLAR ! Idag har jag hunnit med rätt mycket iaf. Har spelat spel med Emma och Isabelle, Har varit med i sångtävling, stått i cafet och varit på banken. Och även idag har jag lärt känna nya männsikor, vilket jag verkligen älskar! åttorna har åkt på konfaläger i Fagervik eller vad de heter i PITEÅ. lite avundsjuk blev jag. Men vi var i munkviken och de funkade lika bra. så många minnen man har där ifrån, iaf så Har jag suttit och snackat mycket med viktor, och han tyckte jag skulle ge honom mitt vin eftersom jesus drack vin i kyrkan,så han kunde dricka lite på konfan, men de tyckte INTE jag. Dagen bara försvann tyckte jag. de gick så fruktansvärt snabbt. Många skratt och sen var Nadia och hälsa på. Riktigt trevligt. Nu sitter jag hemma hos nadia och har även hunnit med att övningsköra. Börjar bli rätt trött, ska nog lägga mig i soffan och försöka sova, vilket inte kommer gå för någon sitter och ser tv, och när någon ser tv och om det är C&R så går det inte, C pratar så jävulst mycket. Haha .. så får se vem de är som ser tv, ska lägga mig och läsa min bok. "så dumt" av Mia Törnblom. Fruktansvärt bra bok, snart utläst. Imorgon har Emma bestämt att vi ska spela spel, kort eller vad det nu var. så det blir det. hon har nämligen lång rast tydligen, Haha .. Imorgon skulle jag och nadia hem till emelie, men eftersom Erik har av mobilen så vet vi inte hur det blir, för både jag och nadia vill hem, jag orkar inte hänga i stan. och jag är så fruktansvärt FESTsugen. Det är länge sen känns det som ? eller är det de ? jo förrförra helgen, det är nadia och odeh som ser tv, hoppas dom går och sover snart, är riktigt trött. och imorgon ska nadia med mig till skolan. herregud de är inte lätt att väcka den kvinnan, man får höra att man ska dra åt helvete, att man är dum i huvudet, man får höra vad man heter framlänges och baklänges. Haha så jag hoppas hon går och lägger sig i tid, men de tror jag inte hon gör, hon sitter vid den här jävla datan. aja nu ska jag gå och lägga mig och säga åt odeh att sluta fjanta sig, Jag längtar tills imorgon, jag längtar till varje dag på min praktik, jag vill inte gå hem när dagen är slut. Så bra trivs jag på min apu. rätt sjukt egentligen men det är ju bra.



   

   

  

Dra åt helvete!

Av L Keinström - 15 oktober 2008 16:37





Du är en av dom finaste människor jag vet.

Du var en av dom finaste människorna jag vet.

Men en sak måste du ha klart för dig,

Jag kommer aldrig förlåt dig.

Att du kunde vara ett så STORT svin,

det hade jag ingen aning om.

Av L Keinström - 14 oktober 2008 18:43


Åklagaren i fallet, Ewa Twengström, kommer inom kort att fatta beslut om att försätta 23-åringen på fri fot eller begära honom häktad.






            Dra åt helvete!

Av L Keinström - 11 oktober 2008 14:25


Har varit hos Nadia sen i torsdags, förkylningen håller på att bli bättre. Igår var jag och Nadia på byskeskolan och hjälpte annmarie med olika saker, träffade monica också om projektarbetet. Får se vilken kväll det blir. på måndag börjar apu, jag längtar verkligen! Igår fick jag sova i Ferres säng! hur skönt som helst att sova i en säng ist för i en soffa, kanske ska säga att Ferre inte var hemma ;P haha... Jag har verkligen ingenting att göra nu, nadia är uppe vid sin dator antar jag, och igår såg vi på idol, jag slutade aldrig skratta, Nadia dansade och gjorde elchockar, TOLK och FIKUS FIKUS FIKUS! Hahaha, igår tror ja de var en debatt om blondinbella, och jag blir riktigt irriterad på det där. Va fan ska dom "hoppa" på henne för? Hon kanske super till nångång då och då, men vilken ungdom gör inte det nu förtiden? titta på 13-14 åriga ungdomar som super rätt ofta, varför inte göra en debatt om det? varför inte skriva i aftonbladet om hur farligt dom ligger till ? Näe istället fokuserar man på en 17-årig tjej som ska vara en förebild, visst det är kanske inte en bra förebild, men det finns inte en enda unge som inte sett en människa dricka, jag menar dom flesta föräldrarna tar ett vinglas till maten nångång då och då ? är dom dåliga förebilder då? Jag tycker inte dom är dåliga förebilder. För att en föräldrer får ett barn så ska dom ju inte sluta leva för det! Samma sak tycker jag det gäller BlondinBella, hon är kanske känd men för det ska hon väl inte sluta göra roliga saker? Att ta ett glas vin som hon säger hon gör kan bara vara gott och trevligt ibland. Så lägg ner tid på ungdomar som verkligen behöver hjälp!

Presentation


Frida Lundebring Keinström

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards