Frida LK

Alla inlägg under juni 2009

Av L Keinström - 30 juni 2009 16:37



Nu är det helt klart sommar och jag älskar den, har badat i havet både idag och igår. Blev fest igår också helt plötsligt och jag har gjort det igen. Blev äckligt jävla full så jag minns inte vad jag sa eller gjorde, vaknar upp imorse i en stuga och är fortfarande full, ska gå ner till toaletterna och sen går jag upp igen till stugan, då är det två små barn som sitter och ser tv och jag bara VAD i helvete? då visar det sig att jag har gått in i FEL jävla stuga.. Att jag ska vara så jävla dum och dricka alldeles för mycket för att göra bort mig och inte minnas ett skit dagen efter. hejaheja! Hjälpte iaf till och plocka och diska så pojkarna var nog rätt nöjda! Ja har badat med Simme, Filip och Nadia, mycket trevligt ! ;) Och nu sitter jag här och är hungrig. Alltså ja det är jag alltid men nu är jag verkligen hungrig, har knappt ätit något idag, fyfan aja tjing!




14, jag saknar dig älskling!

yr!

Av L Keinström - 26 juni 2009 17:33



jag har just kommit hem och jag är helt yr, det bara snurrar, har druckit alldeles för lite idag! Har varit nere på bryggan sen halv elva typ och ja det är ändå 7 timmar. Jag är riktigt hungrig har faktiskt ätit en varm macka idag, alltså idag av alla dagar så åt jag en varm macka men det var riktigt gott! Har badat också och blivit islängd ett antal gånger av Samuel! Jävla så ja åhh haha :P Världens bästa J är med sin bror någonstans och Samuel och gänget är påväg hem och D1,D2 och Nadia är i urs, ska troligen dit men Elin skulle komma till stan tror jag så jag ska träffa henne också, funderar på om jag ska försöka få tag i Världens bästa J kan ju vara en bra ideé! Jag har faktiskt fått färg idag också! Väldigt bra så länge jag inte har bränt mig men de lär jag känna ikväll. Nu ska jag ta mig en cigg och bara ta det lugnt.



Av L Keinström - 26 juni 2009 09:32



Det blev en helt perfekt kväll igår, jag hade så sjukt trevligt alltså! Jag och S träffade världens bästa J och vi efter många om och men så gick vi ner till älven och chillade och träffade några trevliga typer, vi skratta som tokar eller som vanligt så gjorde jag det! :P jag hade hur kul som helst, vi var ute och gled hela kvällen, gjorde upp en eld och bara myste. Drog in mot stan igen och hem till mig och jag var alldeles för dragen för att orka vara trevlig eller hålla mig vaken så det slutade med att jag och S bråkade, eller bråkade vi diskuterade men ja det slutade inte alls bra. Nu sitter dom och säger att vi hade fredag igår och det hade vi verkligen, hur jävla kul som helst! Så tack allihopa för en riktigt bra kväll!  

Av L Keinström - 26 juni 2009 00:26



har varit ute och åkt båt hela kvällen! råtrevligt faktiskt! Vi har faktsikt skratta och enbart varit pajas! Nu är vi hemma hos mig, massa folk och nadia är borta och är vrålhungrig! nu ska vi parta! PUSSSS

Av L Keinström - 25 juni 2009 18:24



Fyfan vilket bra väder det är!

Har druckit nån cider nu också så jag är verkligen på topp!
är med min älskling S, jag älskar henne så grymt mycket och kommer sakna henne när jag flyttar, fan vad jobbigt! världens bästa J tyckte det var kul att dränka både mig och S. så nu är vi hemma en snabbsväng och byter kläder, fan va skönt alltså ! men emn nu ska vi dra HA EN TREVLIG KVÄLL! och ring om ni har tråkigt för ikväll ska jag ha riktigt jävla kul!




PUSSSSSS

Av L Keinström - 25 juni 2009 00:18



Har inte alls lika ont i ryggen längre, jag vet nog också varför jag inte känner av den längre :) haha, har iaf varit ute hela kvällen och gått och spelat kort mycket trevligt! Kom hem vid elva tiden och ja gjorde mat, alltså mat, förstår ni? Jag är hungrig fortfarande, det finns inget stopp för mig längre, jävla janina! Men vad fan jag lever en gång så ;) Började se under ytan men jag klarade inte av den filmen så jag får se någon annan, alltså usch näee fy vad äckligt! Ni som inte har sätt Under Ytan med Johanna Sällström & Mikael Persbrant har missat något bra!



Min stjärna fyller år idag!
Vi var små nyss och tjollrade på nu ska

vi iaf bete oss som vuxna människor även

om vi inte gör det men ;) Det är nu livet börjar

Grattis20årsdagen!

Av L Keinström - 24 juni 2009 02:51



Hej hopp har just kommit hem igen!

Har varit med min stjärna i två timmar nu och det är fan i mig värt allt!

Vi har skrattat eller jag har och jag har bara njutit, för det är alldeles för få gånger jag träffar min stjärna. Det är min förebild, min stjärna har lärt mig det mesta jag kan! Har iaf suttit och pratat och träffat våra bästa vänner. Jag mår riktigt bra helt enkelt.


Snart ska jag upp till afm. LYCKA till säger jag bara, kommer vara tröttare än tröttast men det löser sig det med, haha nu blir det sängen även fast jag är klarvaken!  



Du är och kommer alltid vara min förebild

jk

Av L Keinström - 22 juni 2009 01:45


Ville bara säga godnatt och att


Jag saknar världens bästa karlsson!


      





Presentation


Frida Lundebring Keinström

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards