Frida LK

Alla inlägg under januari 2012

Av L Keinström - 17 januari 2012 15:51


 

Kommer du ihåg hur jag reagerade på den här bilden? Hur jag bad dig snällt att ta bort den, att ta en annan bild. Bara den försvann. Men då sa du det du alltid sa till mig; Du är vacker precis som du är! Och bilden blev kvar. Önskar att du hade blivit kvar för jag vill så gärna ha dig här. Jag behöver dig, min kompis. 

Av L Keinström - 15 januari 2012 21:21

 




Ah där har ni... FYRA par skor har jag slängt idag.. förstår ni? FYRA PAR. Det tog ont i hjärtat kan jag säga. Möblerat om också.. Om inte det där förbannade elementent varit där hade det blivit perfekt. Tog ingen bild före. NI som varit hemma hos mig vet ju hur det såg ut innan! Såå peace! 

Av L Keinström - 14 januari 2012 12:39




Ännu en trevlig kväll med kort & yatzy. L&S kom hit från nt, hur trevligt som helst och såklart var Jerrey här! Spelade några vändor yatzy, snackade skit och drack vin/öl/cider. Ah tiden springer ju iväg precis som vanligt! L började tyvärr må dåligt så hon gick och la sig.. ( såg dock jävligt skönt ut att sova ) meeen som vanligt så fastnar jag. Fastnade i att prata om ingenting tror jag med S, spelade kort och sen var klockan liksom 08.00 Ingen idée att sova med andra ord. Kolla på "number 23". Fattade ingenting! Hängde med i mitten av filmen men ah that´s it. L sover fortfarande och S gick just och la sig med henne :) Jag sitter här och ler för mig själv som ett mongo. Ah precis som det ska va alltså! En väldigt väldigt trevlig kväll och natt! Och nu kommer jerrey snart tillbaka efter att ha varit hemma och sovit några timmar. Japp har inte tid med det här, eller egentligen har jag all tid i världen men nä.

Av L Keinström - 11 januari 2012 20:47

  



Det är inte ofta vi ses nu förtiden men när vi ses så njuter jag av varje sekund. Vi gör det vi gör liksom, vi pratar om allt möjligt som vanligt. Pratar om viktiga saker, om helt meningslösa saker. Äter middag, dricker cider, målar naglarna. Ah det är underbart. Ordnar och fixar. Kollar på Sverigesmästerkock eller vad det nu heter. Kramas, åh vad jag tycker om att kramas med dig! Nu ska jag gå ut och ta en cigg, ja gud vad gott. Flera timmar sen nu. Och fortsätta njuta av att umgås med min underbara fru! I love you forever! 

Av L Keinström - 10 januari 2012 21:24



Har inte tänkt så, eller visst har jag tänkt så. Många gånger men jag har gömt det för mig själv. För att inte klandra mig själv. Men idag stod det så självklart. Varför gjorde jag ingenting? Varför lyssnade jag inte på min magkänsla? Varför väckte jag dig inte? Jag vet ju varför men jag ångrar mig varje sekund. Varför lät jag dig ta med dig pistolen när jag visste att du mådde dåligt? Jag lyssnade inte på orden du sa. Jag lyssnade inte på ditt Hejdå. Jag funderar varje dag på hur vårat liv hade sett ut idag. Och den ekande frågan om och om igen, Ångrade du dig? Hade jag kunnat ändra på det här? Fanns det något jag hade kunnat göra? Något jag hade kunnat säga för att få dig att stanna kvar? Det är en evig saknad. Räknade du med det när du tog beslutet att försvinna föralltid? Varje dag Andreas, varje jävla dag så saknar jag dig. Andra dagar mer. En del dagar vrider det sig i hela kroppen. Det gör så förbannat ont. Även om det inte var 1000 som fanns där runt om dig så var vi några få. Men vi älskade dig som ingen annan. Vi gav dig mer kärlek än jag kunnat föreställa mig. Din familj älskade dig, dom älskar dig fortfarande precis som jag. Dom fanns alltid där, hjälpte dig. Tog alltid emot dig. Du hade en helt underbar familj. Och jag är glad att jag har fått lära känna dom. Underbara människor. Förstår inte hur du kunde lämna dom. Förstår inte hur du kunde lämna mig heller. Ett löfte är ett löfte. Och vi lovade varandra! Jag önskar att du vore här. Du var helt enkelt jävligt bra. Kom och hälsa på mig snart, länge sen sist! Jag saknar dig 

Av L Keinström - 8 januari 2012 13:58
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
X
Av L Keinström - 4 januari 2012 23:35


 
Blir frustrerad när man vet att det går men det går inte. Fina och ofina.

Ingen kommer förstå sig på det här ändå förutom några få själar. Kanske, eller så är det bara jag. Är fortfarande väldigt glad över gårdagen. Kommer nog kunna leva på det ett bra tag framöver. Tänk att en människa kan göra mig så glad. Fantastiskt! Snart är det helg igen, veckan har bara sprungit iväg, Kan ju också bero på att jag trodde det var söndag idag av någon konstig anledning. haha. Imorgon ska jag jobba hårt har jag tänkt. Måste få saker gjorda! Personligt brev.. känner bara ångesten redan nu men jag ska försöka mig på det iaf har jag tänkt. Får INTE glömma hörlurarna så jag kan lyssna på musik samtidigt. Ah det här blev mer ett komihåg inlägg åt mig själv haha. Skulle kunna skriva flera sidor idag känns det som. Är verkligen glad hihi! Trött är jag inte heller, så himla typiskt. Varför kan jag inte vara trött på kvällen och pigg på morgonen? Nejnej, tvärtom. Alltid. Juice dricker jag också, för er som ville veta. Segemyhr också, har nog sett säsongerna 20 gånger om men fortfarande lika roligt. Nää ni få som har orkat er igenom det här verkligen värdelösa inlägget ska få sluta läsa nu. För jag hade tänkt sluta skriva. Tänkte bara avsluta med att ännu en gång säga: Jag är glad!

Av L Keinström - 4 januari 2012 01:17




Glädjekväll.

Har haft en sån underbar kväll på tusen olika sätt.

Det här är bland det bästa jag vet, att bara vara. med dig. Nu ska jag sova utan massa mardrömmar inatt. Somna med ett leende på läpparna och tänka på denna fantastiska kväll. Oj så trevligt det har varit! 

Presentation


Frida Lundebring Keinström

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards