Frida LK

Alla inlägg under november 2010

Av L Keinström - 16 november 2010 10:58




Idag är det min mammas födelsedag! Det är dock pinsamt att jag inte ens har råd med en födelsedagspresent åt henne   Men tyvärr så har jag ju ingen lön som Kissie har... Hur som så GRATTIS på födelsedagen mams. Ja iaf så är jag hemma idag.. jävla sömn alltså. Jag försökte ställa mig upp ur sängen imorse men då kom smärtan och boxade ner mig igen och sömnen tog över och gjorde så jag somnade om på 2 sekunder.. ähh skitsamma om mig... Jag älskar dig mamma, ha en underbar dag! ♥   

Av L Keinström - 12 november 2010 21:16



Jag älskar dig!



Det är verkligen som ett slag i magen, jag får svårt att andas och tårarna rinner. Hjälplös, jag vet inte vad jag ska göra, allt jag vill är bara att hålla om dig. Att få krama dig, att få dina kärleksfulla kramar. Jag önskar jag kunde skydda dig mot allt ont i världen men det fungerar väl inte så.. Det är nu det börjar om igen antar jag.. Oron, klumpen i magen... Lever du imorgon? åhh jävla skit!

X
Av L Keinström - 11 november 2010 15:42

Den här luren FICK jag idag av Kim.

HUR SNÄLL är inte människan!? Jag är överlycklig över att jag faktiskt FÅTT en mobil och sen att den är rosa är ju inte helt fel!    

Av L Keinström - 10 november 2010 15:49



if you're still alive?

X
Av L Keinström - 9 november 2010 15:48


      


Fuck it

Av L Keinström - 5 november 2010 15:19

     

Jag lyckades ta mig iväg till Friskis&Svettis.. Körde crosstrainer eller vad det heter i 45 minuter och det bästa är att man kan se tv medans, nice! Körde också rod av två olika grejer men bara 5minuter på vardera.. Innan jag drog till Friskis&Svettis var jag och handlade på flygfyren, hur som när jag hade betalat min varor så är mina varor nerpackade i min påse av kvinnans (som stod bakom mig) man.. Jag blev förvånad och riktigt glad.. att det finns såna människor som bara hjälper till sådär! MASSA plus på den mannen! Ja jag har just kommit hem och så ringer en läkare och säger att allt på mitt provsvar såg bra ut.. och så kom det där jävla MEN ... för lågt värde på sköldkörteln? Så jag måste och ta prov på måndag IGEN och hoppas att det bara var fel på värdet!  JA och jag har solat också... jag börjar TYP få lite färg och det gör mig glad! Nä nu ska jag göra kycklingsallad!

Av L Keinström - 4 november 2010 17:26

Jag  vill  verkligen  inte  tillbaka!

   


Det bubblar inom mig, jag vet inte om det är ilska eller om jag bara är ledsen över att jag inte får hjälp, jag vill så gärna ha hjälp.. Jag visste ju om att samtalet som kom idag skulle komma och att svaret skulle vara Nej. Även fast jag visste så tog jag det nog lite hårdare än jag trott att jag skulle göra. Jag kämpar ju på men jag orkar snart inte längre. Jag har världens bästa stöd från han men jag kan inte lägga över allt på honom eller förvänta mig att han ska bära oss båda. För det går inte.. Jag vill inte tillbaka. Jag kanske är ledsen och arg men jag är nog mest besviken för att dom inte tar mig på allvar.

X
Av L Keinström - 3 november 2010 16:57

Jag älskar maaaaat, bara så ni vet!

Jag har just kommit hem från Friskis&Svettis! Körde lite olika grejer och allt som allt blev det 70minuters träning.. Duktigt gjort av mig. Solade efteråt också, så otroligt skönt.. och ja nu sitter jag hemma med en kycklingsallad. Idag fick jag även ett "möte" .. känns som att jag blev inkallad till rektorn.. Det var iaf om hur jag beter mig... MEN vad förväntar dom sig? Att jag ska sitta och skratta åt allt, att jag ska lyssna på dom när dom inte lyssnar ett SKIT på mig.. Jag skriker efter hjälp men det enda dom har att säga är att jag INTE behöver den hjälpen, att jag är för BRA för någon sån hjälp.. jävla massa skitsnack! Jag får väl visa hur DÅLIG jag kan vara så dom kanske hjälper mig! .. åh IDIOTER! Näe nu ska jag se tv och längta efter hjärtat och träningsvärken jag förhoppningsvis kommer ha imorgon!

Presentation


Frida Lundebring Keinström

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards