Frida LK

Alla inlägg under juli 2009

Av L Keinström - 25 juli 2009 01:59


Det började just regna när jag gick ut och rökte så jaa.. för tredje gången idag eller något som de regnar.. de där jävla regnet... gissa vad jag äter? glass och jordgubbar.. alltså det är så gott och så mycket sommar! Har suttit och kollat på Sex and the city filmen! jag är efter med alla filmer, JAG VET! den filmen var faktiskt bra och när jag sitter och ser på filmen så känner jag hur jag blir blöt om kinden, då rinner det några tårar, och varför vet jag inte? haha jaa knaasssss! Linda och Camilla har typ gått och lagt sig redan :O jag vet inte riktigt vad som händer! Ikväll har vi spelat Wiii, bowling... camilla alltså ja sex strike i rad! helt sjukt hon bara kastar och de blir strike HELA tiden så det lär jag och Linda få höra en tid framöver nu ;) Jag har verkligen inget intressant att skriva om i min blogg men det är ett bra tidsfördröj iaf! Nu ska jag slå igång scrubs och lägga mig i sängen!

  

        

     

Jag minns det som igår,

fast det redan gått ett år.
För en sekund så fanns du här.
Jag kan se dig framför mig,

i mina tankar ser jag dig.
Och om du ändå vore här.

Av L Keinström - 20 juli 2009 00:21



Frippes tre minnen av Linda:

- Hon skulle vara oskuld resten av livet

- Hon var tystlåten

- Hon cyklade runt på sin cykel



HAHA alltså ja så sjukt roligt!

Av L Keinström - 15 juli 2009 02:05

   




You know, things you might not know.
You don´t understand why and it does not me either.

I missed you, and now I begin to become whole again.

You make me whole, so please don´t hate me because

I can´t stand to lose you because of some mistakes.

Av L Keinström - 14 juli 2009 02:06




It´s already too late. I have turned a blind eye so long but now I have finally opened my eyes and asked myself, where is the person I once knew. Where is the person I once highly valued?

Av L Keinström - 10 juli 2009 13:57



Har just kommit hem från stan.

Jag mår ja jag vet inte haha herregud säger jag bara!

I måndags gick jag, nadia, Capulla och pojkarna hem till dom och drack och chilla sen gick jag och nadia och pojkarna hem till mig och käka plättar och såg film,

  

I tisdags kom Camilla, Janina, Nadia, Linda och pojkarna och vi chillade hemma hos mig....



I onsdags var alla sega så vi gjorde exakt INGENTING

  


Och igår chillade vi hos mig och Cec var också med, mycket trevligt! vaknade imorse av världens huvudvärk och mitt finger är cp... super bra!

Jag och Janne åkte till stan med hennes far, de gick undan och jag njöt =)

In till stan och fixa massa saker, och sen hem och nu när jag kom hem hittade jag en lapp på dörren, VÄLDIGT gulligt!

  

Nu åker vi hem.

Det var kul =)

Sees igjen snart



  


Puss från pojkarna <32


  

P.S C & J <3


Jag har haft hur kul som helst! Jävla synd att dom drog redan idag och vi sa som aldrig hejdå heller men men det är så det är helt enkelt, NU väntar de ROLIGA jobbet att STÄDA, fyfan vad tråkigt! men men har inte så mycket till val precis.


Ha det bra pojkar vi ses snart igen! :)

Av L Keinström - 9 juli 2009 20:40



haha här sitter vi hemma hos mig och chillar, spelar kort med tre av brudarna, den sista är inne med de tre pojkarna och nu börjar dom spela buss inne i tvrummet, mycket trevligt ;) Jag är råååpepppad!

  


Frank är en glad människa!

Erik pratar om Katja

Linda sitter och skrattar

Cec sitter och lär sig nya spel

Janne är ju självklart bäst

Camilla pratar på som någon annan,

Niclas går omkring och är min pappa

Jag lyssnar på pappa niclas ! ;P

Av L Keinström - 8 juli 2009 12:45



Det var helt klart en perfekt kväll igår,

Började med att jag åkte bil med LiLi, drack en cider och bara chillade =)

Kom hem och Niclas och Co hade kommit så vi sjöng medans Niclas spelade gitarr och hade det mysigt, dansade och sjöng och skrattade och ja, jag hade hur kul som helst =) Jag och LiLi körde ölspelet för oss själva, " Skål, Hej Niclas Frida vill ha du vet vad " haha, efter massa prat och skratt kom även några tårar, OVANLIGT nej, men så cp som jag var så börja jag skratta som någon annan ja jag vet inte vad. Vem blev fullast? Jo jag som vanligt, Janne och Frank sov vid datorn, Niclas och Camilla sov i mitt rum och jag, Nadia och Erik som i stora sängen! haha alltså, Erik och Nadia hade kuddkrig och jag låg där i mitten och bara blundade och kände mig som ett litet barn igen, jag var så trygg på något konstigt sätt, Vi somnade iaf till slut och jag och Erik hade tydligen snarkat i kapp så Nadia kunde inte sova sen hade jag sparkat ner henne från sängen och grejer, så hon sov i soffan i slutändan, vaknade upp imorse av att jag hade hela sängen för mig själv och så trodde jag att Niclas hade dött så jag sprang in till mitt rum och kolla och han levde! SKÖNT! Började städa, ja städa det var sylt och ost över hela köksbordet, Niclas vaknade och han var bakis haha stackarn! Jag började tagga igen där vid typ elva imorse, slog igång musiken och sprang omkring, gick ner och handlade ciggar och nu sitter jag här, ska dra till Janne om en liten stund, eller ja kanske en timme, får se när det blir. men men tack allihopa för igår, det behövdes!

Av L Keinström - 3 juli 2009 21:04



   

Nu sitter jag, Janne, Camilla och Nadia hemma hos mig och chillar, ska nog dra ner snart och vara med Freddy och chilla.. Skål på alla glada människor, nog för att det bara är jag som dricker av vi fyra... Tjingtjong!

Presentation


Frida Lundebring Keinström

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards