Frida LK

Alla inlägg under december 2008

Av L Keinström - 11 december 2008 19:13


Ska bara skriva att jag är tillbaka i yttre världen med mitt gamla nummer på mobilen igen! 0768062110! Så ring eller smsa :D wiiii!

  

   

  



Ett stort plus på en underbar vän som jag verkligen älskar. Alla dom dära nätterna av oro, behövs dom nå mer? Visst oron sitter nog kvar där ett bra tag. Men jag vet inte hur jag ska skriva eller visa det hur glad, stolt och lycklig jag är. Jag trodde aldrig jag skulle få se dig så här. Så underbart fin du är. jag har suttit och skrattat för mig själv och tänkt på hur jävla KUL vi har haft en del gånger. Även om det har funnits motgångar i det hela så har det varit väldigt väldigt mycket bra och underbara saker. Jag är väldigt stolt över dig. Jag hoppas och ber verkligen att du klarar det. För vad som än händer så älskar jag dig!





Sometimes it is better to live a lie when the truth anyway would only destroy

Av L Keinström - 6 december 2008 18:36


Skriver ett inlägg innan jag ska gå ner till ungarna och nadia. Idag har jag alltså varit barnvakt har gått väldigt bra, eller ja jo de har det. förutom en massa jävla tjaffs med en av dom. Ska fundera hur jag ska göra med ungen nu sen ikväll. Ferre har åkt till byske så jag sitter vid hans dator, undrar om han kommer hem, gör han inte så får jag sova i en säng i natt! helt underbart! Igår kväll satt jag, odeh och ferre och snacka skit väldigt länge, sen såg jag och ferre james bonds nya film? Fattade ingenting, så måste ta och se om den någon dag. Gick och la mig i soffan vid 3 tiden. Kunde jag sova? Nej, jag var inte ens trött! Så jag vandrade omkring, visste inte vilken soffa jag skulle sova i. Efter att jag har bytt soffa ungefär 4 gånger så bestämde jag mig. Smög in hos ferre och lånaden en kudde och somnade i soffan, vaknade vid 10 av att Jonte kommer upp och ska hämta sitt godis. Somnade om och gick upp vid 11 tror jag. Har städat hela köket idag. Men jag är ändå pigg som någon annan jag vet inte vad... Väntar på mitt godis som kommer om typ 2 timmar tror jag. eller ja mer än två timmar.

       

         

I do not know what happened.
It went so quickly but they were still not. I will always remember in any strange way

Av L Keinström - 5 december 2008 19:47

Skriver ett inlägg lite snabbt innan idol börjar. Jag har alltså varit i piteå idag, helt sjukt, nadia kommer vid halv 7. du vi ska till piteå på en halvtimme. Jaha upp och klä sig, åka bil ner och sen sätta sig på bussen. Skulle fara till skolan, jag hade planerat de. Jag skulle ju ta halv 9an till stan. Nadia skulle på pressbyrån i Piteå och eftersom vi inte har det i stan så hade hon inget val. Stod att dom skulle öppna 08.00 men nej de öppnade 10.00, kvart i nio bussen blev det inte. Fick ont i ryggen och tog en värktablett som inte alls ville hjälpa till. Kom till stan 12.20 och då skulle jag hinna vara på skolan i ungefär 20 minuter så det blev inget av. Hittade faktiskt ett par skit snygga jeans, men gylfen hade blivit cp så det blev inget köp. Åkte direktarn till byske och nadia åkte invandraren. Sprang på bianco handlade mat och stod och vänta och vänta och vänta på den dära jävla bussen. Sen hade busskortet slutat funkat? Vad fan??? aja fick iaf åka med. Har vaknat för en halvtimme sen ungefär av att nadia väckte mig och sa att de börja ett tvprogram på tvn. haha,sova har blivit något som jag verkligen måste göra, jag kan inte hålla mig vaken.. medicinens fel eftersom jag sover hur mycket som helst på nätterna, eller iaf så tycker jag det. nu ska jag springa till tvn och lägga mig och se idol och käka chips. 100g för 25 kronor så nog fan ska jag njuta! Ha en trevlig helg ni som läser min blogg, skriver kanske nå mer efter idol om inte ferre har kommit hem. Och Ferre har faktiskt gjort min dag, kunde fan inte sluta skratta om båten. Sen har även jag och nadia skrattat i bussen i ungefär 30 minuter i sträck. " knack knack" .. ojoj. näe de skulle bli ett kort inlägg men de blev tydligen inte det ;P hah. Sen ska jag bara skriva att jag saknar min ängel väldigt mycket!

  

    

0765767173


Av L Keinström - 3 december 2008 22:17


Är hemma hos mamma, har kommit hem för kanske 50 minuter sen och jag har suttit vid datorn sen dess. Har saknat min mamma hur mycket som helst så jag kände att jag behövde komma hem, har varit hos d&r i två dagar och myst och sovit, och min kära rygg och mage kan dra åt helvete. Ska verkligen försöka gå till den dära jävla skolan imorgon, får se hur det går med den saken. Helgen har varit riktigt bra, filmkväll fredag och kinamat och bowling, alkohol lördag och sen sjukan för magen och ryggen söndag, toppen! Sitter och snackar med en gammal vän, riktigt länge sen jag hörde något från honom, mycket trevligt, och idag fick jag ett samtal som gjorde mig så glad. Länge sen jag hörde ditt skratt.n Så de var trevligt iaf, nu ska jag ta min kära medicin och försöka sova, vilket kommer ta ett bra tag innan jag kan sova. Och hoppet, det är borta för länge sen, jag fattar om det är jobbigt för er, eller egentligen ni bryr er inte, ni låtsas bara så det ser ut så. Jag vill bara ha hjälp, hur vet jag inte. Det är så många frågor och funderingar men vem kan svara på dom? haha ingen för dom är komplicerade. jag har tusen saker att skriva men jag orkar helt enkelt inte, de här får räcka för den här gången.  Jag älskar julstämningen, alla ljusen som är tända och jummie ! Sen hatar jag julen, snön och jävelskap men va fan :) Kanske hinner skriva ett inlägg imorgon också, Godnatt!

Av L Keinström - 1 december 2008 12:19

skriver snabbt innan jag ska hem, står ute i korridorren, alla kan se vad jag skriver, haha.. helgen har varit riktigt trevlig! Filmkväll, Bowling, och sen slutade de hela med sjukan, jippie, är trött och har ont, men inte fan gör dom något. idioter. Nu ska jag hem och sova, mår illa som ja jag vet inte vad, människorna runt omkring mig´skriker och skrattar, hur orkar dom? Jag måste försöka få tag på N.... 0765767173


  

          

       

       

Livet är alldeles för kort,

Sju månader

Presentation


Frida Lundebring Keinström

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards