Frida LK

Alla inlägg den 25 maj 2009

Av L Keinström - 25 maj 2009 09:26



Hallååjjs!

Tänkte skriva vad som har hänt de fem senaste dagarna.


Onsdag

Jag och Nadia skulle ut och partajaa men hon var hemma och sov istället så jag blev ledsen för jag var verkligen peppaad sen kommer Lovisa och räddar min kväll, hon kom hem till mig och vi tog ett glas vin och tog det lugnt, sen spillde jag på alla kläder jag hade typ och dom var vita men det går bort i tvätten men då var det bara att byta om så i slutet satt jag med handuuk som haklapp. Gick på Bakfickan och tog en öl, och Lovisas chef bjöd oss på station, Så fruktansvärt snäll människa! Så vi traska dit och dansade och drack men det var inte så där JÄTTE kul men det dög helt klart, slutade kvällen på Olles, eller det var fullt där så jag stod och vänta på J och jag, Lovisa, j och a gick till max och skulle käka och där var M hela högen samlade ;P haha Så vi tog drivein och Lovisa åkte hem och jag och j åkte hem till mig och käka! En mycket trevlig kväll men det blir alltid trevligt när jag är med Lovisa, tack gumman! :*



Torsdag

Vaknade upp av att världens bästa ringde och sa att vi skulle ut och grilla men jag var inte så super peppad eftersom jag var hur trött som helst, Världens bästa kom förbi och gav mig och J cigg, helt sjukt gott! J åkte hem och skulle fixa hans fars kalas! S ringde och sa att jag skulle till Bodan och vara där med henne och massa folk, gick hem till världens bästa och pussade på N och såg film, skyndade mig hem redan vid halv tre vilket inte alls hade behövts eftersom S bror A kom först vid fyra, så jag sprang och träffa DDN och sen hem igen, åkte med A till Bodan och där var det folk och så spelade dom Skellefteåspelet eller vad det nu var och jag var bank haha, spelade bubblan och fick oss en hel del skratt, såg tv och spelade kubb. Och vem var bäst om inte jag? Jag och F var bäst av alla ;D Sen klippte dom D och jag satt nere vid vattnet, det var så sjukt fint! Jag, S och A såg film och jag valde Mysteriet på Greveholm, alltså så jävla roligt! Fan vad jag skratta! Jag och S åkte till bil med B&A till gummark och hämtade upp den där tjocka saken och sen in till stan och for runt och sen tillbaka till Bodan, La oss och såg Tsatsiki - Vänner för alltid efter ett tag blev jag trött och gick och la mig.


Fredag

 S hade tänkt sova med mig men det gjorde hon inte eftersom jag vaknade vid 11 av att hon har tvn på högsta volym typ, så jag duschade och gick ut och satt mig i solen, drog dit A och solade lite, S vaknade och vi spelade lite kubb och tog det lugnt. S mormor kom hem och vi gjorde inget speciellt, A drog hem och jag och S gick ut och gick en sväng. S mamma kom och hennes moster tror jag det var så vi fikade och sen åkte vi hem. Och jag ja vad gjorde jag? jo jag var med DDN och vi drack eller jag drack och dom var mitt sällskap och så gick vi på Calles men DD for någonstans och jag och N satt och skratta och tjollra på , hennes nya pojkvänner är +40 och jag hade riktigt kul, gick på Olles med D1 haha och sen gick jag och N till Frasses och köpte mat, SÅ SJUKT gott! sen ja vad hände sen? Vi gick hem och sov :)


Lördag

Vaknade vid elva av att det regnade tror jag? Minns inte riktigt, Gick på stan en sväng och sen ja jag minns inte, joo vi såg Gert och Robban på torget, D1 kom hem till mig och sen kom S och efter ett tag ett annat S, vi började dricka och sen gick vi på bakgården, S bror kom och vi skrattade och tjollra på, hade skokastartävling och så kom ett annat S och kasta upp sin sko på taket! HAHA ... "Lika bra att ringa likbilen" så jävla roligt, A gick upp till min granne en sväng sen kom det folk, K och gänget sen var det två från min gamla skola hem hos mig! haha Jag, N, K och A spelade hejknekt! Haha fan vad vi skratta! Sen blev det klädpoker mellan jag, K och ett annat S och jag vann så klart! ;D Jag, N och K gick ut på Olles eftersom det var fullt på Calles, och så skulle jag beställa en cider och min hundring var borta så jag sprang hem och leta men näe, men så låg den där utanför Calles och ingen hade tagit den som tur var! Så jag gick tillbaka och beställde en cider, jag, N och K tjollra på och skratta och hade oss, gick till subway för jag var hungrig som ett as och sen gick vi hem och låg och prata och såg tv, somnade 6 på morgonen.


Söndag

K drog hem och Jag och N städade och sen gick vi och handlade och sen ja vad hände sen? Vi gick hem och la oss båda två, trötta som as, såg på tv och sen var ju Gert och Robban på torget och det skulle vara direktsändning men jag orkade inte så jag gick hem och såg det på tv istället, Såg D1 flera gånger, och Topz och så hörde jag Johannas skratt! Haha, Jag låg och såg tv och vid tolv - halv ett så ringde S mig och vi pratade på, somnade dock först halv tre så jag är rätt så trött nu.


Måndag

Vaknade av att min Kärlek ringer mig och jag är försovit mig, skyndar mig upp och försöker göra det bästa, fick i mig två hårdmackor och sen gick jag och träffa inte min kärlek JUST för tillfället eftersom hon ska få hämtning efter skolan och det kunde hon inte ha sagt i morse! Jävla unge! Men jag har saknat henne så sjukt mycket! Idag ska jag då vara med henne tydligen, haha vad jag är dum! Börjar om två timmar typ, drog mig upp för jag skulle prata betyg men då är inte Mona här, lysande! Sen klarade jag inte engelskan, jag suger jag vet! men men någon annan gång eller något? Så nu ska jag behöva plugga upp den också, fyfan! Nu ska jag ta mig en snus och bara leva livet! Jag måste ut och röka också...KÄRLEKEN MIN ;D haha ..


Tack L för en jävla rolig kväll!

Tack N för en jävla rolig helg!

Tack S för allt helt enkelt!


I övrigt så är jag kär i min kärlek, konstigt va?

Presentation


Frida Lundebring Keinström

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15 16 17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards