Frida LK

Alla inlägg den 11 maj 2009

Av L Keinström - 11 maj 2009 08:42


Ja hej hopp!
tiden bara springer iväg, sol och regn, bra stunder och dåliga stunder.


I Onsdags åkte min kärlek bort, jag började gråta när bussen åkte iväg.

Jag saknar henne! Har varit hemma hos R någon dag minns inte vilken, spelade halo och tjollra på ! ;D haha..


I fredags bytte jag anna och elin om hemma hos mig, tog en öl och åkte buss till mb, gick hem till Sanna och började små dricka där. Sannas pojkvän skjutsade oss till morahöjden och där började festen helt klart! Satt och såg på tv och rökte och bara tog de lugnt, sen började jag få drinkar och grejer och då gick det väldigt fort utför... Jag tog mig knappt in i taxin, eller jag gjorde inte det... Kom till stan och pratade med lite folk som tyckte jag skulle gå hem men eftersom jag är tjurig så gick jag på calles helt själv haha, träffade massa folk och förstod inte hur jag tog mig in för jag var nog fullast i stan, träffade T och vi gick ut och rökte och så, vaknade upp i lördags med blåmärken, sår på benen och fortfarande full... undra vad som hände?


Jag möte upp J och vi gick en sväng på stan, man fick smörgåstårta! Väldigt gott, vi gick hem till mig och bakis som jag var så var jag väldigt skakis... vi bara myste och såg tv! Hur trevligt som helst, J gick hem och jag sov och mådde allmänt dåligt, ringde S och jag tog mig en promenad till Sörböle och där var det partaj, jag var full och bakis och hade mjukiskläder och bara mycket skönt! Satt där inne ett tag fick en cider av S och jag blev faktiskt som människa igen... gick ut och skulle röka och de var 30 pers där ute.. jag fattade ingenting och de sprang omkring fjortisar i sinne och jag ja... Gick med S, A och R och de blev massa fjortistjaffs.. haha, kom bort till lusthuset på torp och massa folk, slagsmål och bråk hit och dit och jag stod bara och skratta! Pratade ut med S och de var otroligt skönt! träffade lill e och bara skrattade bort tiden, gick in till stan med en mycket full R, stackare! Kom på max med massa folk och jag var trött och gick hem..


Sov i 12 timmar! helt otroligt skönt, låg bara hemma och såg tv. Världens bästa Karlsson ringde mig och vi umgicks med min fru och såg film, så jäkla skön film.. "Här med förklarar jag er Chuck and Larry" haha, såg lite hockey och sen gick vi hem till mig igen, Mellan Karlsson kom och vi gick ut och spelade golf! HAHA herregud, kom hem till mig igen och började prata om sex, ovanligt! Och natten har varit den jobbigaste i mitt liv, har sovit kanske 2 timmar allt som allt, vaknat, ramlat ihop på golvet och helt galet!

Ska egentligen hem idag men jag kanske ska vara med min underbara vän S, vem vet! Jag måste iaf duscha! haha tjingtjongplingplong pusshej!



I am tired, very tired

Presentation


Frida Lundebring Keinström

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14
15 16 17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Fråga mig

3 besvarade frågor

Sök i bloggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards